Скло дзеркала ALKAR 6 431 743

Виробник
ALKAR (Іспанія)
Каталоговий номер
6 431 743
Вкладиш дзеркала лівий, випуклий + обогрів

Застосування

ALKAR 6 431 743 підходить до марок/моделей авто :
- Ford: Fiesta
Товарна група:
- Деталі кузова Дзеркало зовнішнє

Про виробника ALKAR

Країна : Іспанія

   Alkar – досить відомий на вторинному ринку виробник запчастин, що спеціалізується на автомобільних дзеркалах. У продуктовому портфелі компанії знаходиться близько 3600 найменувань, що покриває 45 марок автотранспорту та мотоциклів. Заводи компанії знаходяться у Китаї та Португалії, головний офіс – в Іспанії.


   Під ім'ям марки Alkar компанія пропонує наступне: зовнішні та салонні дзеркала, тримачі, дзеркальні елементи, корпуси дзеркал, фари. Під назвою марки Climair можна знайти обтічники. Продукцію можна знайти у TecDoc, а її якість затверджена сертифікатами стандартів ISO 9001/2008, ISO/TS 16949. Важливо, що запчастини іспанської компанії практично не підробляють.


   Думки автолюбителів щодо дзеркал сходяться: вони практично повністю відповідають оригіналам, хоча відзначаються рідкісні невідповідності в геометрії, дефекти різьбових з'єднань. За якістю оптику Alkar можна порівняти з Depo, більш відомим серед автолюбителів. Загалом, іспанський виробник радує покупців демократичною ціновою політикою (багато виробів утричі дешевше від оригінальних запчастин) і досить високою якістю своєї продукції.

Сайт: www.alkar.es

Замовив? Вже відправили!
Неправильно підібрали по vin коду? Поміняємо!
Оплата після отримання товару
Якісне пакування замовлення

Оригінальні номери

OEM:
2087327