Опорна планка радіатора 1.9/2.0 Zilbermann 20-086

1 240 грн.
 сьогодні
Виробник
Zilbermann (Німеччина) Виробництво Німеччина
Каталоговий номер
20-086
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у м. Київ
    докладніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Застосування

Zilbermann 20-086 підходить до марок/моделей авто :
- Nissan: Primastar
- Opel: Vivaro
- Renault: Trafic
Товарна група:
- Деталі кузова Панель передняя

Про виробника Zilbermann

Країна : Німеччина Логотип Zilbermann

Компанія Zilbermann (Німеччина) є виробником запчастин для комерційних автомобілів. Фірма була заснована в 2015 році в Німеччині, проте ідея створення даного бренду з'явилася ще в далекому 2000 році. За час існування торгова марка зуміла розширити географію продажів, вивести якість товарів на високий рівень і налагодити комунікацію з клієнтами. Впевнено йти в ногу з часом, не зупинятися перед невдачами, поважати партнерів по роботі – основні принципи торгової марки Zilbermann.

Серед основних факторів, що формують популярність продукції Zilbermann по всьому світу, виділяють:

1. Різноманітність товарних груп асортименту. Зільберман налічує близько 5000 різних запчастин для автомобілів комерційного типу. Вся продукція компанії поставляється перевіреними заводами-партнерами, завдяки чому забезпечується виробництво деталей оригінальної якості. Під керівництвом компанії Zibermann функціонує велика кількість виробників, включаючи представників вторинного ринку автокомплектуючих.

2. Якість товарів. У процесі виробництва ТМ Zilbermann використовується високоякісна сертифікована сировина. Усі виготовлені компанією товари відповідають світовим стандартам якості (включаючи системи TUV/ISO, підтверджені відповідними сертифікатами ECE R90), а також проходять численні етапи перевірки виробництва. У процесі виробництва використовують технології високої точності обробки деталей. Компанія розвивається стрімкими темпами, що є запорукою успішного виробництва високоякісних товарів.

3. Досвід роботи у автомобільній сфері. З 2015 року компанія Зільберман займається виробництвом автомобільних деталей. Серед широкого асортименту товарів фірма виробляє: ресори, водяні помпи, маточини коліс, деталі підвіски та багато іншого. Продаж запчастин і витратних матеріалів для автомобілів націлений на комерційну групу таких торгових марок: VW, Mercedes-Benz, Renault, Opel, Peugeot, Citroen, Fiat.

4. Універсальність виробництва. Завдяки виробничій базі компанією виконується практично весь виробничий ланцюжок, з моменту перевірки заготовок, що поступають, і до контролю якості вихідної продукції. У процесі виготовлення автомобільних запчастин дотримуються найвищі стандарти якості на всіх етапах виробництва.

Сайт: www.zilbermann.de

Замовив? Вже відправили!
Неправильно підібрали по vin коду? Поміняємо!
Оплата після отримання товару
Якісне пакування замовлення

Оригінальні номери

OEM:
8200020086